15 března, 2024 Od admin 0

Kde se vzal nápad, proč pít alkalickou vodu.

Velkou část svého života jsem žil velmi konzumně. Nikdy jsem nepřemýšlel, co vlastně dělám a proč. Co piji, jím, čemu věnuji svou pozornost a jaké to má dopady na kvalitu života. Z čeho všeho skládám své tělo, z jakých dílků je tvořeno a jak se v něm cítím.

Ignorantstvím jsem si přivodil mnoho zdravotních problémů a chvíli (několik desítek let) mi trvalo, než jsem pochopil, že je třeba něco změnit.

Tělo je tvořeno z větší části vodou, a tak mi přišlo smysluplné začít zde. Zkoumat, jak tekutiny, které piji, ovlivňují to, jak se v těle cítím.

V roce 2012 jsem začal pracovat v centru zdraví. Denně jsem se potkával a potkávám s lidmi, jenž mají nějaké zdravotní problémy a mají zájem je řešit jinak než léky. Zjistil jsem, že všichni bez výjimky, včetně mě, jsme měli jeden společný znak, pH slin menší než 7. Když jsem měřil pH slin mladým sportovcům, zdravým a energickým lidem, bylo vždy větší než 7. Krev je zásaditá a neustále se drží v rozmezí 7,36-7,46 pH. Mateřské mléko jsem měřil několika ženám a mělo vždy okolo 7,40. Nejzásaditější pH slin jsem naměřil devíti měsíčnímu kojenci a to 7,81. Je v tom nějaká spojitost? Proč mají zdraví lidé pH slin zásadité a nemocní kyselinotvorné?

Řekl jsem si, že začnu pít alkalickou vodu a zjistím to. Zjistím, co to se mnou udělá, jak se změní prostředí mého těla a jak se v něm budu cítit. Bolístek jsem na to měl dost.

Co mi to přineslo k nahlédnutí zde:

Můj příběh je k přečtení zde:

Shrnutí. Z vlastních zkušeností od roku 2013 doporučuji alkalickou vodu. Vyzkoušej a zjisti, co přinese a odnese tobě.

Mirek